Mijn aanbod

e-Books | Familieopstellingen | Coaching | Hypnotherapie | Trainingen

Mijn aanbod

Ik lever verschillende diensten: e-books, familieopstellingencoaching, hypnose en trainingen.


Familieopstellingen is een werkvorm die ik 1-op-1 met je kan doen, maar vooral ook in groepsvorm met jou als vraagsteller en representanten die helpen het onzichtbare zichtbaar te maken.


Met coaching en hypnose werk ik 1-op-1 met jou of met jou en je partner.  Met de coaching en hypnose kan ik persoonlijke onderwerpen met jou aanpakken. Deze onderwerpen kunnen voor jou helder worden als je bijvoorbeeld een training van mij volgt en je het inzicht krijgt dat je hieraan zou willen werken.


De trainingen zijn voor groepen bedoeld. Doordat ik ook online trainingen heb, kan je daar ook individueel gebruik van maken. Oefeningen die ik in de groepstraining doe, zijn dan aangepast voor online gebruik zodat je deze zelf kan doen. De trainingen die ik aanbied, staan in het teken van de ontwikkeling van ouders om bewuste opvoeding van kinderen te versterken. Ik bepaal niet wat goed en fout is, maar ik help jou te bepalen wat jij goed en fout vindt en hoe je daar samen met je eventuele partner je weg in vindt en ermee om kunt gaan.

Wil je een GRATIS kennismakingsgesprek?