arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Dick Voet

I See You Coaching

I See You Coaching op de Veluwe

Dick Voet

Mijn naam is Dick Voet en ik ben de drijvende kracht achter "I See You Coaching". Ik ben inmiddels achter in de 40, ben getrouwd en heb 4 kinderen waarvan 1 is overleden. In mijn eigen verhaal kun je lezen hoe ik ertoe gekomen ben om met holistische visie mensen te gaan helpen.


ICT carrière

Voordat ik mij met professionele coaching ging bezighouden, was ik voltijds aan het werk in de ICT. Dat paste heel goed bij mijn analytische geest en mijn rustig luisterend oor. Het werken met mensen gaat mij goed af en is leuk en inspirerend. Ik begrijp de techniek, kan me snel verplaatsen in de wereld van andere mensen en de problemen waar de mensen mee te maken hebben. Mijn analytische geest en mijn vermogen om snel verschillende perspectieven te hanteren, maken dat ik veel mogelijkheden zie en dat dan weer duidelijk kan maken aan andere mensen. Ik zie de ‘rode draad’ en kan die in begrijpelijke taal inzichtelijk maken.


Motorongeluk

Een keerpunt in het harde werken in de ICT kwam nadat ik een motorongeluk kreeg. Ik werd met mijn neus op de feiten gedrukt en begon een pad van persoonlijke ontwikkeling of misschien wel meer van spirituele ontwikkeling. Want soft skills had ik wel geleerd, maar nog niet om goed met alle facetten van mijn mens-zijn om te gaan.


Gezondheid

Ik had te maken met een stukje ontevredenheid over mijn lichaam qua uiterlijk en conditie. Om dat te veranderen bleek een andere mindset en inzicht in voeding en beweging nodig te zijn. Ik ervoer stress en fysieke klachten die voortkwamen uit onverwerkte emoties en overtuigingen die ik in de loop van mijn leven heb opgebouwd. Het doorleven van mijn oude emoties en verandering van mindset was de sleutel om dit aan te pakken. Daarna had het trainen van mijn lichaam pas een positief effect.


Spirituele groei en heling

Ik had moeite om te begrijpen wat ik in het leven wilde bereiken. Mijn patronen, overtuigingen en het ontbreken van overzicht maakten dat ik dag in, dag uit mijn ‘ding’ deed, maar niet het gevoel had dat ik leefde en ergens naartoe aan het werken was. Ik miste zingeving in mijn leven. Ik heb ook hier veel ingezet op verwerken van oude emoties, (zelf)reflectie en coaching en therapie d.m.v. ayahuasca ceremonies. 


Professionele coaching, hypnotherapie en business coaching

Sinds 2016 ben ik volop bezig met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Ik heb daartoe veel in mezelf geïnvesteerd in verschillende opleidingen waardoor ik nu nog meer mensen kan helpen en inspireren, zowel privé als zakelijk.


Bewustwording en verantwoordelijkheid

Zonder bewustwording van mijn situatie had ik niet kunnen werken aan het inzicht en overzicht dat ik zo nodig had. Die bewustwording heeft geleid tot het nemen van mijn verantwoordelijkheid voor mijn leven. Alleen ik kan mijn leven echt veranderen.

I See You

Met "I See You Coaching" wil ik benadrukken dat het om jou als mens gaat. Het maakt niet uit welke ervaringen je in jouw leven hebt opgedaan, je neemt deze ervaringen zowel in je privé situaties als in je werksituaties mee. Je bent in alle situaties dezelfde mens met dezelfde ervaringen. Mogelijk neem je een andere rol aan in andere situaties.


Met "I See You" wil ik even stil staan bij dat ik jou als mens als holistisch geheel van hart, lichaam en geest zie. Deze delen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Sommige van mijn bezoekers herkenen de groet "I See You" uit de Avatar animatiefilm waarbij de ander erkend wordt in zijn bestaan. 


Mijn coachingstraject richt zich op jou. Het maakt daarbij niet uit of je vanuit persoonlijke motivatie contact met mij opneemt of dat dit vanuit een werkgever of bedrijfsleven gebeurt . Velen hebben een hulpvraag of een wens tot persoonlijke ontwikkeling, hulp met burn-out (preventie) of reïntegratie.


Als coach verbind ik hypnotherapie, professionele- en en business coaching met elkaar om jou met je hulpvraag het beste te kunnen helpen. Daarnaast heb ik de natuur nabij en is een wandelcoachingssessie een aanrader! Heb je niet de mogelijkheid om naar de Veluwe te komen? Geen punt, Online kan ik ook veel voor je betekenen!


Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek.

Wat anderen over mij zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Feedback na een coachsessie
"... En ik voelde niets. Geen verdriet, woede, onmacht. Het enige wat ik voelde was: verbazing, dat ik niets voelde..."
Ms. Nameless
Add Your Stars
Waarom gekozen voor Dick Voet

"Onder meer om jouw rust, analytisch vermogen, communicatie skills, bereidheid om te helpen en benaderbaarheid..."

Ms. Nameless
Add Your Stars
Feedback na een coachsessie
"Jij luistert en pikt die informatie eruit en komt dan precies met hetgeen terug wat nodig is..."
Ms. Nameless
Add Your Stars

GRATIS kennismakingsgesprek

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek om jouw vraag te bespreken.
50%
Nog heel even en we spreken elkaar!
Vul je naam en e-mail in.
GRATIS kennismakingsgesprek
I See You Coaching op de Veluwe
Wij delen koekjes uit 🍪