Over I See You Coaching - I See You Coaching

Over I See You Coaching


Mijn naam is Dick Voet en ik ben de drijvende kracht achter "I See You Coaching". Ik ben inmiddels achter in de 40, ben getrouwd en heb 3 kinderen. In mijn eigen verhaal kun je lezen hoe ik ertoe gekomen ben om met holistische visie mensen te gaan coachen.

Met "I See You Coaching" wil ik benadrukken dat het om jou als mens gaat. Het maakt niet uit welke ervaringen je in jouw leven hebt opgedaan, je neemt deze ervaringen zowel in je privé situaties als in je werksituaties mee. Je bent in alle situaties dezelfde mens met dezelfde ervaringen. Mogelijk neem je een andere rol aan in andere situaties.

Met "I See You" wil ik even stil staan bij dat ik jou als mens als holistisch geheel van hart, lichaam en geest zie. Deze delen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Sommige van mijn bezoekers herkenen de groet "I See You" uit de Avatar animatiefilm waarbij de ander erkend wordt in zijn bestaan. 

Mijn coaching richt zich op jou. Het maakt daarbij niet uit of je vanuit persoonlijke motivatie contact met mij opneemt voor een hulpvraag of dat dit vanuit een werkgever of bedrijfsleven gebeurt vanuit de wens tot persoonlijke ontwikkeling of burn-out preventie of reïntegratie.

>