Coaching

Persoonlijke Coaching |

 Koppels Boost | Persoonlijke Boost

Coaching

Als professioneel coach heb ik veel kennis en technieken opgebouwd. Coaching kun je altijd en overal doen: in een praktijkruimte, door te wandelen, maar ook online bij jou thuis! Kies wat jij prettig vindt!


Met coaching heb ik een holistische blik waarbij ik aandacht heb voor jouw geest, hart en lichaam. Vanuit jouw eigen ervaring weet je waarschijnlijk wel dat lichaam, hart en geest elkaar beïnvloeden. Ik richt ik me veel op het bereiken van bewustwording, inzicht en overzicht zodat je van daaruit een verandering kunt bereiken. Dat doe ik door de SMILE-methode.


Coaching kun je als afzonderlijke sessie doen, maar ook als een serie van sessies die als geheel zorgen voor bewustwording, inzicht, overzicht en verandering. De effectiviteit van de sessies wordt bepaald door wat er zich bij jou aandient. Als coach stem ik op jou af zodat ik jou als mens kan zien met al je ervaringen en wat dat met je doet. Ik zal je bewust maken van bepaalde dingen die je zegt, denkt en laat zien. Het is aan jou om daar iets mee te doen. Soms past daar een hele mooie techniek bij zodat we in korte tijd een bepaalde verandering kunnen doorvoeren waarmee je geholpen bent.

ISYC wandelcoaching
  • De reguliere coaching vindt plaats in mijn praktijkruimte. Dat is een veilige en rustgevende omgeving waar we in vertrouwen kunnen praten over wat jou bezig houdt.
  • De wandelcoaching is coaching terwijl we in een prettige omgeving lopen. Meestal spreken we dan af ergens op een parkeerplaats op de Veluwe in de buurt van Apeldoorn of Beekbergen waarna we door de heerlijke natuur lopen. Tijdens de wandeling onderzoek ik samen met jou wat er speelt en wat jou zou kunnen helpen.

In deze tijd van Corona is dit ook een goed alternatief om te coachen en om eens uit je dagelijkse en soms beperkende omgeving te komen.


  • Tegenwoordig doe ik ook veel online coaching. Zeker in deze tijd waarin de angst voor Corona groot is, is dat een goed alternatief. Je kunt dan vanuit jouw eigen veilige thuisomgeving het gesprek met mij aangaan. Doordat ik ervaring heb met online coaching kan ik ook goed verschillende technieken toepassen terwijl we tijdens een Zoom, Teams, of ander online verbinding werken.

In CORONA-tijd is coaching online beschikbaar en door te wandelen in de natuur.


Wat anderen over mij zeggen

"Onder meer om jouw rust, analytisch vermogen, communicatie skills, bereidheid om te helpen en benaderbaarheid..."
Ik zie jou
Patrick
"... En ik voelde niets. Geen verdriet, woede, onmacht. Het enige wat ik voelde was: verbazing, dat ik niets voelde..."
Ik zie jou
Sylvia
"Jij luistert en pikt die informatie eruit en komt dan precies met hetgeen terug wat nodig is..."
Ik zie jou
Dennis

Wil je een GRATIS kennismakingsgesprek?

Boost je leven
€ 89,- excl. BTW

Persoonlijke Coaching

1 sessie van 1,5 uur.


Je kunt een enkele sessie boeken. Een coachingstraject duurt doorgaans 4 sessies, waarna bekeken wordt of vervolg wenselijk is.

Boost je leven
€ 699,- excl. BTW

Persoonlijke Boost

8 sessies van 1,5 uur verspreidt over een half jaar.


In een periode van een half jaar doen we een persoonlijk coachingstraject waarbij we onderzoeken welke aspecten jouw ouderschap in de weg staan of die je wilt behalen.

Boost je leven
€ 649,- excl. BTW

Koppels Boost

4 sessies voor (aanstaande) ouders, 1,5 uur per sessie.


Deze sessies zijn voor jou en je partner. Het maakt niet uit of je net een ouder bent of een aanstaande ouder. We zullen het hebben over hoe jullie het ouderschap willen invullen, wat je daarin tegenkomt en wat je nodig hebt om belemmeringen op te lossen. 


In dit traject werken jullie aan een gezamenlijke opvoedvisie. Het is mogelijk dat de persoonlijke leerdoelen duidelijk worden.

Overzicht van de Coachingspakketten

Wees de baas over jouw leven

Persoonlijke Coaching

- 1 sessie van 1,5 uur.

- Persoonlijk.

€ 89,- excl. BTW
Boost voor persoonlijke groei

Persoonlijke Boost

- 8 sessies van 1,5 uur verspreid over een half jaar.

- Persoonlijk.

- Werken aan één of meerdere dingen.

€ 699,- excl. BTW
Boost voor koppels

Koppels Boost

- 4 sessies van 1,5 uur per sessie.

- Samen met je partner.

- Werken aan één of meerdere dingen.

€ 649,- excl. BTW