head voor hypnose, met klokjeHypnose

Hypno-sessies |

HypnoCoaching voor Koppels

Hypnose

Als hypnotherapeut heb ik veel kennis en technieken opgebouwd. Hypnotherapie kun je op verschillende manieren doen: in een praktijkruimte en ook online bij jou thuis! Kies wat jij prettig vindt!


Als jij voor hypnose kiest, dan kan ik contact maken met het onbewuste deel in jou. Dat betekent meteen dat er ook een bewust deel is jou is: jouw bewustzijn. Je bent nu bewust deze tekst aan het lezen en als ik je vraag op je ademhaling te letten, dan wordt jij je ook daarvan bewust. Het onbewuste deel zorgt bijvoorbeeld voor jouw ademhaling, hartslag spijsvertering, immuunsysteem, dat je niet omvalt tijdens het lopen of fietsen, etc.


Jouw onbewuste deel voert continu programma’s uit die zorgen voor jouw veiligheid en het behalen van waarden die voor jou belangrijk zijn. Deze programma’s heb je al opgebouwd sinds je geboren bent en elke dag kan er een bij komen. Sommige programma’s worden gestart als er iets gebeurt in jouw omgeving. Dit ervaar je soms als een probleem. Denk aan angst voor spinnen, slangen, hoogtevrees, rijangst, o.i.d. Zo kan het ook zijn dat je bepaald gedrag vertoont dat je niet kunt verklaren. Denk aan uitstelgedrag, ‘ziek’ worden als je iets moet doen, etc. 


Vaak ligt het ontstaan in je vroege leven. Sommige problemen waren vroeger in je jonge leven een oplossing en vormen nu een probleem voor je. Het kan natuurlijk ook zijn dat je iets al een groot deel van je leven doet en al die tijd ook als een probleem hebt ervaren, maar niet wist dat je er wat aan kon doen!

Verander sneller

Met hypnotische technieken werk ik met je onbewuste deel en dan kunnen we ervoor zorgen dat bepaalde programma's niet of niet meer zo gemakkelijk meer worden gestart. Om met jouw onbewuste deel in contact te komen, werk ik met hypnose. Dat is een bepaalde trance staat waarin je onbewuste deel open staat voor suggesties. Die staat leidt vaak tot veel ontspanning en wordt daarom ook wel verward met slapen.

Je bent echter compleet wakker, want ik praat tegen je en ik verwacht ook een reactie!


  • De reguliere hypnose vindt plaats in mijn praktijkruimte. Dat is een veilige en rustgevende omgeving waar we in vertrouwen kunnen praten over wat jou bezig houdt.
  • Tegenwoordig doe ik ook veel online hypnose. Zeker in deze tijd waarin de angst voor Corona groot is, is dat een goed alternatief. Je kunt dan vanuit jouw eigen veilige thuisomgeving in hypnose gaan. Doordat ik ervaring heb met online hypnose kan ik ook goed verschillende technieken toepassen terwijl we tijdens een Zoom, Teams, of ander online verbinding werken.

Wat anderen over mij zeggen

Ik zie jou
Ik heb Dick als een professionele coach met veel kennis en levenservaring mogen ervaren. Door zijn rustige uitstraling voelde ik me ook snel op mijn gemak waardoor ik tijdens de eerste sessie al een buitengewone stap in mijn ontwikkeling kon maken.


Mocht je met hem in gesprek gaan, weet dan ook dat zijn intuïtie hem niet snel in de steek laat. Smoesjes en excuses ook die mochten er zijn, alleen prikte hij daar dwars door heen, wat niet weg nam dat er voldoende ruimte voor humor was.


Zoek je een coach voor een moment van vertraging en zelfreflectie? Iemand die je waardevolle gereedschappen kan aanreiken en waardoor je nieuwe stappen kunt maken, dan kan ik Dick zeker aanraden.
Gerard

Wil je een GRATIS kennismakingsgesprek?

Hypnotherapie
€ 110,- excl. BTW

Hypno-sessie

1 sessie van 1,5 uur.


Je kunt een enkele sessie boeken. Een hypnose-traject duurt idealiter 3 sessies, waarna bekeken wordt of vervolg wenselijk is.

3x hypnose
€ 310,- excl. BTW

Hypnose-pakket

3 sessies van 1,5 uur.


Met hypnose bereik je met 3 herhalingen doorgaans het beste resultaat. Als je zelf een verandering wil doorvoeren moet je doorgaans minimaal 21 dagen achter elkaar iets consequent volhouden. Met hypnose gaat dit veel sneller.


Er zijn verschillende techieken beschikbaar in deze 3 sessies, om met jou het beste resultaat te behalen.

Koppel hypnose
€ 485,- excl. BTW

HypnoCoaching voor Koppels

4 sessies van 1,5 uur.


Hypnose en coaching voor (aanstaande) ouders.

We starten met een gezamenlijke coachsessie. Daarna volgt voor ieder 1 afzonderlijke hypnose sessie. Het traject wordt afgesloten met 1 gezamenlijke coachsessie.


Een gezamelijke coachsessie na een persoonlijke hypnose-sessie dient om de onbewuste veranderingen van jullie mee te nemen.

hypnocoaching voor koppels BOOST

€ 1016,-

€ 999,- excl. BTW

HypnoCoaching-Boost

voor Koppels

10 sessies van 1,5 uur.


Hypnose en coaching voor (aanstaande) ouders.

We starten met een gezamenlijke coachsessie. Daarna volgt er 3x een afzonderlijke hypnose-sessie gevolgd door een gezamenlijke coachsessie


Een gezamelijke coachsessie na een persoonlijke hypnose-sessie dient om de onbewuste veranderingen van jullie mee te nemen. Dit doen we 3x.

Overzicht van de Hypnose pakketten

Hypnose voor 1 persoon

Hypno-sessie

- 1 sessie van 1,5 uur.

- Persoonlijk.

€ 110,- excl. BTW
Hypnose sessies van 3 keer

Hypnose-pakket

- 3 sessies van 1,5 uur.

- Persoonlijk.

€ 310,- excl. BTW
Hypnose en Coaching voor koppels

HypnoCoaching voor Koppels

- 4 sessies van 1,5 uur. 

- Samen met je partner.

- Elk 1x een persoonlijke sessie.

€ 485,- excl. BTW
Boost voor koppels Hypnose Coaching

HypnoCoaching-Boost voor Koppels

- 10 sessies van 1,5 uur.

- Samen met je partner.

- Elk 3x een persoonlijke sessie.

€ 999,- excl. BTW