Coaching en
HypnoCoaching

Vandaag is de eerste dag van de rest van je leven

Persoonlijk

I See You. Het draait om jou en ik zie jou.

Holistisch

Ik beschouw jou als het geheel der delen: fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch/spiritueel. Ze werken samen en beïnvloeden elkaar.

SMILE(😄)-methode

Met de SMILE(😄)-methode bereiken we systematisch succesvolle resultaten.

Face-to-face

In al mijn diensten wil ik weten met wie ik werk.

 Wandelen

Wandelen stimuleert het brein en geeft energie en is tegelijkertijd gezond: 3x WIN-WIN-WIN!

Online

Ik ben ervaren in online coaching en hypnotherapie. Op elk moment, op elke plek en in elke omgeving kan ik je helpen.

Gezondheid

Gezondheid is bepalend voor de kwaliteit van leven. Wat heb jij nodig?

Voeding

Alles wat je eet of drinkt, vindt een plekje in jou en zal je beïnvloeden. Weet wat je eet en stimuleer jouw innerlijk geluk.

Beweging

Beweging geeft energie en werkt herstellend en helend. Je werkt aan je conditie en lichaam en daarmee jouw innerlijk geluk.

Mindfullness

Krijg en behoud het contact met je innerlijk kompas.

Stress(preventie)

Stress hoort bij het leven. Maar heb jij het in de hand?

Burn-out / reïntegratie

Een traject van wederopbouw, keuzes maken en structurele verandering.

Communicatie

Jij communiceert met woorden en met je lichaamstaal. Bereik je wat je wilt?

Feedback

Wat doe je als je iets van de ander niet fijn vindt?

Coaching hypnotherapie ik zie jou

I See You Coaching

I See You Coaching is een coachingspraktijk die werkt vanuit een holistische kijk op jou als mens. Hart, lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zoals de naam zegt: I See YOU!


Mijn coachingstraject richt zich op jou. Het maakt daarbij niet uit of je vanuit persoonlijke motivatie contact met mij opneemt of dat dit vanuit een werkgever of bedrijfsleven gebeurt. Velen hebben een hulpvraag of een wens tot persoonlijke ontwikkeling, hulp met burn-out (preventie) of reïntegratie.


Als coach verbind ik hypnotherapie, professionele- en business coaching met elkaar om jou met je hulpvraag het beste te kunnen helpen. Daarnaast heb ik de natuur nabij en is een wandelcoachingssessie een aanrader! Heb je niet de mogelijkheid om naar de Veluwe te komen? Geen punt, Online kan ik ook veel voor je betekenen!

Enkele speerpunten van (Hypno)Coaching

Persoonlijke (Hypno)Coaching

I See You, ik werk met jou. Het draait om jou. Ik volg jou. We zijn gericht op jouw doel, op wat jij wilt bereiken.

  • Soms is dat het bevrijden van een belemmerde ervaring, overtuiging, een ongemak die jou in je grip houdt i.p.v. dat jij grip op jouw leven hebt.
  • Een andere keer is dag het uitzoeken waar jij staat in het leven, waar je naartoe wilt, wat je kunt en wat je daarvoor nodig hebt. Hier komt inzicht en overzicht uit voort met een plan om daar te komen.
  • Om inzicht te krijgen is het soms nodig je blik te verruimen. Kennis en inspiratie op te doen. Dat doe ik graag vanuit mijn professie en de vele voorbeelden vanuit mijn en het leven van anderen.

SMILE(😄)-methode

De SMILE (😄)-methode zorgt ervoor dat we samen inzichtelijk krijgen hoe jouw leven vorm krijgt en waar jij verandering wilt aanbrengen. Zo komen we tot een plan en weet wat jij aan hulp nodig hebt om jouw doel te bereiken.

 Verbinding met je innerlijk kompas

Hoe stuur jij je leven? Doordat je weet waar je bent en waar je heen wilt. Je hebt daarom verbinding met je innerlijk kompas nodig en een plan om ergens te komen. Je wilt elk moment van de dag in staat zijn om te weten hoe het met je gaat en of je leeft volgens je eigen normen van geluk.

 Verbinding met de mensen om je heen

Mensen zijn sociale mensen, weliswaar de één meer dan de ander. Jouw innerlijke staat bepaalt hoe je naar buiten toe overkomt. Werk aan jouw mind, je overtuigingen, je belemmeringen zodat je in lijn komt met je innerlijk kompas. Dat resulteert in meer verbinding met jouw relaties en omgeving. Zij geven jou de bevestiging en feedback op jouw verandering.

Velen gingen je voor, dit is hun mening!

Door een kennismakingsgesprek wist ik welke soort coaching bij mij paste! Erg fijn.

Kylan uit Barneveld

Vooraf dacht ik dat Hypnose eng zou zijn. Maar dit heeft mij erg op weg geholpen! Raad het zeker anderen aan.

Tessa uit Deventer

Ik vind beiden wandelen en in je sfeervolle praktijk zitten fijn! Daarnaast zet je mij echt in beweging, mentaal.

Bert uit Apeldoorn

Wat wil je gaan doen?

Coaching

I See You Coaching - Dick Voet

60,- per sessieuur

HypnoCoaching

I See You Coaching - Dick Voet
60,- per sessieuur