Over I See You Coaching

Missie | Ik zie jou | Dirk Voet | Paula de Jonge

Missie

heb je je leven op orde?

I See You Coaching heeft als missie om de wereld mentaal gezonder te maken door mensen bewuster en zelfredzaam te maken. Dit wordt bereikt door in te zetten op de volgende generatie: onze kinderen. Daarvoor richt ik me op de volwassenen en ouders die het fundament bieden voor hun kinderen en op onderwijs om de kinderen zo vroeg mogelijk in hun leven te inspireren en te helpen.


Investeren in het leven van een mens is echt duurzaam ondernemen.


Maak je mindset je lifeset

I See You

Met "I See You" willen we benadrukken dat het om jou als mens gaat. Het maakt niet uit welke ervaringen je in jouw leven hebt opgedaan. Je neemt deze ervaringen zowel in je privé situaties als in je werksituaties mee. Je bent in alle situaties dezelfde mens met dezelfde ervaringen. Mogelijk neem je een ander gedrag aan door een andere rol aan in andere situaties.


Met "I See You" willen we even stilstaan bij dat we jou als mens als holistisch geheel van hart, lichaam en geest zien. Deze delen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Sommige van mijn bezoekers herkennen de groet "I See You" uit de Avatar animatiefilm waarbij de ander erkend wordt in zijn bestaan.

 

Belangrijk is dat je beseft dat ik er voor jou ben en dat jij kunt zeggen: "Kijk in mij", zodat ik kan zeggen: "Ik zie jou."

Dirk Voet

Dirk Voet is een vader van 4 kinderen (systemisch 6) met inmiddels meer dan 50 jaar levenservaring. Al zijn kinderen zijn inmiddels jongvolwassenen. De communicatie en verbinding in het gezin zijn enorm verbeterd sinds het hele gezin zich heeft laten inspireren door de persoonlijke ontwikkeling en groei van Dirk.
Dirk Voet

Paula de Jonge

Paula is begin 50, moeder van (systemisch) 6 kinderen en oma van 1.  

Sinds zij en Dirk bezig zijn met NLP, Familieopstellingen, Akasha, etc. is er veel meer harmonie in het gezin, wat iedereen goed doet. Dit is iets wat ze anderen in hun leven erg gunt.

Wij werken samen met:

GRATIS kennismakingsgesprek

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek om jouw situatie te bespreken.
50%
Nog heel even en we spreken elkaar!
Vul je naam en e-mail in.
GRATIS kennismakingsgesprek
Persoonlijke kennismaking