hNLP Practitioner:

De volgende JIJ!

 Persoonlijke ontwikkeling | Mentaal welzijn | ABNLP gecertificeerd

HNLP PRACTITIONER OPLEIDING

Klaar om de volgende stap te zetten? Met de hNLP Practitioner opleiding van I See You Coaching & Training breng je jezelf op een hoger niveau in persoonlijke groei!

Wat brengt deze opleiding je?


 • Meer diepgaande verbinding met anderen.
 • Meer inzicht in jezelf en anderen.
 • Beter communiceren om meer te bereiken.
 • Ontdekken wat je écht wil in het leven.
 • Weten hoe je jouw dromen en doelen bereikt.
 • Meer mentale gezondheid met geluk, succes, ontspanning en  energie tot gevolg.

De hNLP Practitioner opleiding geeft je concrete inzichten, technieken en vaardigheden om deze en andere doelen te bereiken. Praktisch toepasbaar. Direct resultaat.

Vandaag is de eerste dag van de rest van je leven.

Wist je dat 5% maar van ons gedrag wordt bepaald van wat we ons bewust zijn? Dat betekent gewoon dat 95% van ons gedrag wordt bepaald door onbewuste patronen en gewoontes!


Met hNLP krijg je inzicht in jouw binnenwereld, jouw onbewuste patronen in je hoofd en in je lijf, jouw gedachten en emoties. Of het nu gaat om je communicatie met anderen, negatieve denkpatronen, zelf-saboterend gedrag of het bereiken van je doelen.


Met hNLP zet je bewezen praktische (mentale) technieken in om je emoties te sturen, je interne dialoog te veranderen, je onderbewuste te beïnvloeden en je lichaam in te zetten om je geest te beïnvloeden.


Het bijzondere is: Echt iedereen kan deze technieken leren. Onze opleiding is van hoog niveau, maar tegelijkertijd erg praktisch en zeer laagdrempelig.

hNLP Practitioner is meer dan een NLP opleiding.

NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren. hNLP staat voor humanistic Neuro Linguistic Psychology. hNLP gaat uit van de individuele mens waarbij iedere situatie benaderd wordt als een nieuwe omdat jij als mens, en iedereen om ons heen, aan constante verandering onderhevig is. Iedere situatie vraagt dus om zijn eigen benadering en daarbij staat waarnemen en een maximale flexibiliteit centraal. De nadruk ligt dus op zeer scherp waarnemen met alle zintuigen om zo tot een maximaal resultaat te kunnen komen.


hNLP integreert kwantum mechanica, moderne neuro wetenschappen, hypnose, accelerated learning (letterlijk: versneld leren) en gezond verstand met NLP. hNLP heeft een basis uitgangspunt dat alles en iedereen met elkaar is verbonden.


Met hNLP breng je onbewuste en vastgeroeste patronen in kaart.  Vervolgens zet je mentale technieken in om je patronen te veranderen.


De hNLP Practitioner is meer dan een NLP opleiding. Het is een 15-daagse opleiding waarmee je onbewuste processen leert herkennen en waar nodig te veranderen. Het is een handleiding voor de rest van je leven. Deze opleiding zit vol “aha” momenten, inzichten in jezelf en anderen en geeft je praktische handvatten.

Doelen bepalen en bereiken.

 Je gaat ontdekken wat je nou écht wilt en hoe je alle zeilen kunt bijzetten om dat te bereiken. Je krijgt een ultieme blauwdruk om ieder doel te bereiken in korte tijd. Je komt er in de hNLP Practitioner achter hoeveel je kunt bereiken in 1 jaar tijd. Bijvoorbeeld om meer geld te verdienen. Of een betere of andere carrière. Meer diepgaande relaties of meer vrienden. Betere omgang met anderen of jezelf.

Innerlijke conflicten aanpakken en oplossen.

 Aan de ene kant wil je stoppen met roken, aan de andere kant wil je je vrijheid behouden. Aan de ene kant wil je gezond leven, aan de andere kant wil je genieten. Aan de ene kant wil je op de voorgrond treden, aan de andere kant vind je het prima om op de achtergrond te zijn. Deze innerlijke conflicten kosten veel energie en remmen je om te bereiken wat je wilt. In de hNLP Practitioner ga je deze oplossen zodat je krijgt wat je wilt.

Praktische handvatten om te bepalen hoe jij wil leven.

 Niet voor niets is de hNLP Practitioner bij I See You Coaching & Training een handleiding voor het leven. Controle krijgen over hoe je je voelt is daarbij een waardevol instrument. In de hNLP Practitioner leer jij hoe je gewenste emoties (zelfvertrouwen, zelfdiscipline, creativiteit, focus, etc.) kunt oproepen en kunt installeren. 

Verbeter communicatie met anderen. 

Je wordt onfeilbaar goed in het aflezen van non-verbaal gedrag, het aangaan van verbinding met anderen, het voeren van gesprekken en het sturen van het gedrag van anderen. 

Ontelbare inzichten in ‘waarom je doet wat je doet, je denken en je voelen’.

 Niet alleen van jezelf, maar ook dat van anderen. Met dit inzicht groei je in wie je bent en verbeter je jezelf in communicatie met anderen, relaties, werk en privé. 

Voor wie is hNLP geschikt?

Of je nu vrouw of man bent, een professional in je werk, coacht of al veel met mensen werkt, hNLP brengt persoonlijke groei door inzichten, aha-momenten en ervaringen.


Wil jij het maximale uit jezelf halen, jezelf verbeteren en groeien? Ben jij net zoals de deelnemers voor jou, bereid om 15 dagen te investeren in een levenslange verandering? Ga jij verder dan een boek lezen of een dagje workshop? Dan is hNLP bij uitstek geschikt voor jou. 


In de hNLP Practitioner leer je alles wat nodig is om hNLP toe te passen in je leven. Al vanaf dag 1 krijg je volop inzichten, waar je direct de vruchten van plukt in het dagelijkse leven.

Lesdag hNLP editie jan2023

Lesdag hNLP Practitioner

Impressie van de januari 2023 editie van de hNLP Practitioner opleiding. Kleinschalig, aandacht voor de deelnemers, in huiselijke kring, veilig en vertrouwd.

Als je toe bent aan verandering in hoe jij bepaalde zaken in je leven aanpakt zoals:

 • intieme, gewone en zakelijke relaties
 • communicatie met vreemden, in groepen en op je werk
 • keuzes maken
 • conflicten oplossen
 • patronen doorbreken
 • richting geven aan je leven
 • doelen bepalen en halen
 • je energie gedurende de dag reguleren

dan is dit je kans om hier mee aan de slag te gaan. We werken met kleine groepen van maximaal 10 personen zodat we persoonlijke aandacht voor jou hebben.


We heten niet voor niets: "I See You Coaching & Training".

Er is geen vooropleiding voor deze opleiding vereist.

Dirk Voet
€ 3500,-
€ 2999,-

hNLP Practitioner opleiding - blok-editie

De opleiding bestaat uit 5 modules van elk 3 dagen. Aan het einde volgt een afrondende opdracht en een feestelijke hNLP Practitioner certificaat uitreiking. Deze opleiding is gecertificeerd door de American Board of NLP (ABNLP).


Data: De data voor de volgende training kunnen nog in overleg bepaald worden.


Locatie: Apeldoorn

Trainer: Dirk Voet

Geen vooropleiding vereist.


Jongeren < 22 jaar krijgen een EXTRA korting!

Schrijf je in voor deze persoonlijke hNLP Practitioner opleiding

Zeg NEE tegen jouw huidige beperkende gedachten en belemmeringen. Zeg JA tegen al jouw kwaliteiten, wensen, dromen en doelen. Ga deze fantastische reis samen met mij aan. 


Als coach, trainer, hypnotherapeut en mentaal kietelaar beloof ik je dat zodra je eenmaal iets weet, kun je het niet meer niet weten en zal jij er altijd, bewust en onbewust, jouw voordeel mee doen.


Zeg JA tegen Beter!