Wie ben ik en wat kan ik voor je betekenenMentaal kietelen

Ik zie jou | Dirk Voet | Bewustwording | Mentaal gezond

I See You

Met "I See You" wil ik benadrukken dat het om jou als mens gaat. Het maakt niet uit welke ervaringen je in jouw leven hebt opgedaan. Je neemt deze ervaringen zowel in je privé situaties als in je werksituaties mee. Je bent in alle situaties dezelfde mens met dezelfde ervaringen. Mogelijk neem je een andere rol aan in andere situaties.


Met "I See You" wil ik even stilstaan bij dat ik jou als mens als holistisch geheel van hart, lichaam en geest zie. Deze delen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Sommige van mijn bezoekers herkennen de groet "I See You" uit de Avatar animatiefilm waarbij de ander erkend wordt in zijn bestaan.

 

Belangrijk is dat je beseft dat ik er voor jou ben en dat jij kunt zeggen: "Kijk in mij", zodat ik kan zeggen: "Ik zie jou."

Dirk Voet

Mijn naam is Dirk Voet en ik ben de drijvende kracht achter "I See You Coaching". Ik ben inmiddels over de 50, ben getrouwd en heb 4 kinderen waarvan één is overleden als baby. Ik heb de verschillende traditionele dingen gedaan, zoals school, universiteit, werken in loondienst, kinderen, huis, sociaal leven, zelfstandig ondernemer, etc.


Kantelpunt

Op een zeker moment in mijn leven kreeg ik van moeder natuur de spreekwoordelijke ‘schop onder mijn kont’. Mijn gezinssituatie werd erg complex en ik kreeg te maken met zaken waar ik niet mee om kon gaan. Ik ontdekte dat ik mijn eigen leven op orde moest krijgen, mijn vrouw was herstellende van een ernstig ongeval en een van mijn kinderen vroeg aandacht op een wijze waar ik niet op voorbereid was.

 

Ik ging allerlei dingen onderzoeken voor mezelf en van het leven. Het viel me op dat veel mensen van 30 tot 60 jaar een groot deel van hun leven niet gelukkig zijn met het leven dat ze leiden. Daarnaast hebben steeds meer mensen op jongere leeftijd (18-30 jaar) te maken met depressies, stress en burn-outs. Ze hebben geleerd om zich aan te passen aan de maatschappij, maar niet hoe ze om kunnen gaan met hun ervaringen, behoeftes en emoties als mens. We leren niet op school hoe we hier sturing aan kunnen geven. Zo zonde als je een groot deel van je leven zonder deze kennis leeft.

 

Waarom leren jonge mensen niet al vroeg hoe je als mens gelukkig en gezond kunt opgroeien en leven? Dan heb je een basis waarmee kinderen dit voorbeeld krijgen en nog eerder in dit proces geraken.

Gezondheid en holisme

In de periode van het kantelpunt had ik te maken met een stukje ontevredenheid over mijn lichaam qua uiterlijk en conditie. Om dat te veranderen bleek een andere mindset en inzicht in voeding en beweging nodig te zijn. Ik ervoer stress en fysieke klachten die voortkomen uit onverwerkte emoties en overtuigingen die ik in de loop van mijn leven heb opgebouwd. Het doorleven van mijn oude emoties en verandering van mindset was de sleutel om dit aan te pakken. Daarna had het trainen van mijn lichaam pas een positief effect.


Spirituele groei en heling

Ik had moeite om te begrijpen wat ik in het leven wilde bereiken. Mijn patronen, overtuigingen en het ontbreken van overzicht maakten dat ik dag in dag uit ‘mijn ding’ deed, maar niet het gevoel had dat ik leefde en ergens naartoe aan het werken was. Ik miste zingeving in mijn leven. Hierdoor ben ik aan de slag gegaan met het verwerken van oude emoties, (zelf)reflectie, coaching en therapie d.m.v. ayahuasca en truffel ceremonies.

 

Professionele coaching, hypnotherapie, NLP en training

Ik begon mezelf op te leiden in verschillende vormen van coaching door een opleiding tot professioneel coach. Gevolgd door mindfulness, holisme, hypnotherapie, NLP etc. Ik ontdekte een rode draad in mijn leven waarbij ik mensen inspireer, train en begeleid: mijn studie als student assistent, werkcarrière waarbij ik junioren op sleeptouw nam, leider en teamleider bij scouting (voor de leeftijden scouts en explorers), mijn werk als consultant en projectleider in de ICT en tenslotte in mijn coachbedrijf I See You Coaching.


Ik houd ervan om met mensen te werken en hen te laten groeien. Dit doe ik door (vooral jonge) mensen te trainen en te begeleiden om met mens-zijn en ervaringen in het leven om te kunnen gaan. Op die manier kunnen ook hun kinderen hiervan profiteren. Dan ontstaat vanzelf die wereld waarin we gelukkig en gezond leven en elkaar, dier en natuur met respect behandelen.


Bewustwording en verantwoordelijkheid

Zonder bewustwording van mijn situatie had ik niet kunnen werken aan het inzicht en overzicht dat ik zo nodig had. Die bewustwording heeft geleid tot het nemen van mijn verantwoordelijkheid voor mijn leven.


Alleen ik kan mijn leven echt veranderen.Wat anderen over mij zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Feedback na een coachsessie
"... En ik voelde niets. Geen verdriet, woede, onmacht. Het enige wat ik voelde was: verbazing, dat ik niets voelde..."
Ik zie jou

Anoniem

Waarom gekozen voor Dirk Voet

"Onder meer om jouw rust, analytisch vermogen, communicatie skills, bereidheid om te helpen en benaderbaarheid..."

Ik zie jou
Anoniem
Feedback na een coachsessie
"Jij luistert en pikt die informatie eruit en komt dan precies met hetgeen terug wat nodig is..."
Ik zie jou
Anoniem

GRATIS kennismakingsgesprek

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek om jouw situatie te bespreken.
50%
Nog heel even en we spreken elkaar!
Vul je naam en e-mail in.
GRATIS kennismakingsgesprek
Persoonlijke kennismaking