Fantastisch
Je hebt interesse in de
training 'Jij als bewuste ouder'


Helaas heb je geen toestemming gegeven om jouw gegevens te verwerken. Dan kan ik je ook niet op de lijst zetten terwijl ik weet dat de training erg waardevol voor je kan zijn.


Misschien heb je te snel geklikt en daarom wil ik je de gelegenheid geven de aanvraag snel nog een keer te doen.


Training Jij als bewuste ouder

Jij als bewuste ouder wilt waarschijnlijk grip hebben op alles wat je gaat tegenkomen en dat je kind kan gaan helpen. Het gaat dan ook om jou want jij bent degene die jouw kind opvoedt en begeleidt in de ontwikkeling. Je hebt daardoor te kijken naar jezelf, jouw relatie met je partner en je kinderen.


Deze training maakt je bewust van wat dat is, hoe je dat kan doen en je zal gedurende de training hieraan werken. Je zult dingen op papier zetten en je gedachten zullen helderder worden. Je kunt hiermee doelbewust aan de slag.


De training wordt op dit moment achter de schermen klaargezet in de online leeromgeving. Ben je nieuwsgierig en wil je graag als een van de eerste met deze training aan de slag? Dat kan door je even aan te melden. Ik houd je dan op de hoogte en je krijgt meteen 10% korting voor de vroege vogels.

50%
Schrijf je in als vroege vogel voor de training.
Aan wie mag ik het sturen?
Ik ga akkoord met de privacy policy en ontvang graag mails met waardevolle content (geen spam!)
Aanmelden als vroege vogel
Your information is safe with us

Niet goed? Geld terug!

Je krijgt 100% garantie. Je kunt de training 14 dagen GRATIS uitproberen. Bevalt het niet, dan hoef je niets te betalen. Geen vragen, alleen tevreden klanten.