Training Jij als bewuste ouder

Jij als bewuste ouder wilt waarschijnlijk grip hebben op alles wat je gaat tegenkomen en dat je kind kan gaan helpen. Het gaat dan ook om jou want jij bent degene die jouw kind opvoedt en begeleidt in de ontwikkeling. Je hebt daardoor te kijken naar jezelf, jouw relatie met je partner en je kinderen.


Deze training maakt je bewust van wat dat is, hoe je dat kan doen en je zal gedurende de training hieraan werken. Je zult dingen op papier zetten en je gedachten zullen helderder worden. Je kunt hiermee doelbewust aan de slag.

50%
Schrijf je in als vroege vogel voor de training.
Aan wie mag ik het sturen?
Ik ga akkoord met de privacy policy en ontvang graag mails met waardevolle content (geen spam!)
Aanmelden als vroege vogel
Your information is safe with us

Voor wie is deze training

Jij als bewuste ouder is de basistraining. Deze training is geschikt voor:

  • Jongeren die ambitie hebben om een bewuste ouder te worden
  • Aanstaande ouders
  • Ouders, alleenstaand,  samenwonend en gescheiden
  • Homostellen die de ouderrol vervullen

Wat ga je doen

In deze basistraining ga je aan de slag met jouzelf in de hoofdrol. Jij wilt, gaat of bent reeds een ouder. Jij bent een mens met je eigen ervaringen als kind, als puber, als jongvolwassene en wellicht als werkende collega. Je kunt een partner hebben of hebben gehad. Je kunt te maken hebben met ziekte en andersoortige problematiek die je leven beïnvloeden.

Wat ga je bereiken

Wat ga je bereiken door het volgen van deze training:

  • Je gaat helder krijgen waar jij staat in het leven.
  • Je weet wat je belangrijk vindt voor jezelf, je partner en je kinderen.
  • Je weet wat je nodig hebt om deze doelen en verlangens te realiseren.
  • Je zult je bewust worden van jouw communicatie.
  • Je zult weten hoe jij met relaties en verbinding omgaat.
  • Je zult bezig gaan met jouw opvoedvisie waarmee je bewust jouw kinderen wil begeleiden naar de volwassenheid en zelfstandigheid.
I See You Coaching op de Veluwe

Missie

Mijn missie is om jongeren zo vroeg mogelijk in hun leven kennis te laten maken met mens-zijn. Wat betekent het om mens te zijn? Hoe werkt je brein? Hoe ontdekt je jouw zin van het leven? Hoe stel je doelen en realiseer je dromen? Hoe wordt gelukkig? Hoe ga je om met de grillen van het leven? Hoe verbind en communiceer je?


Ouders die bewust opvoeden willen dat deze kennis en vaardigheden vanaf de conceptie tot volwassene aangeboden en in hey leven van hun kind aanwezig zijn. Dat betekent dat de ouders aan zichzelf willen werken om voor henzelf en hun kinderen het best haalbare van het leven te maken. Je hebt de grillen van het leven niet in de hand, maar jij bepaalt als mens hoe je reageert op de gebeurtenissen om je heen. Jij geeft vorm aan je leven. Je ziet kansen en je creëert kansen. Je maakt verbinding met mensen en streeft liefde na met respect voor anderen.


Ik ben Dick Voet van I See You Coaching en ik werk al enige jaren als professioneel coach op gebied van bewustwording aan mindset en  lifestyle. Daarbij maak ik gebruik van NLP, mindfulness en hypnose. Met I See You Coaching bouw ik aan het platform Ouders die bewust opvoeden om deze golf van verlichting,  vernieuwd denken en opvoeden te verspreiden. 

Meld je alvast aan voor de training Jij als bewuste ouder

De training wordt op dit moment achter de schermen klaargezet in de online leeromgeving. Ben je nieuwsgierig en wil je graag als een van de eerste met deze training aan de slag? Dat kan door je even aan te melden. Ik houd je dan op de hoogte en je krijgt meteen 10% korting voor de vroege vogels.

50%
Schrijf je in als vroege vogel voor de training.
Aan wie mag ik het sturen?
Ik ga akkoord met de privacy policy en ontvang graag mails met waardevolle content (geen spam!)
Aanmelden als vroege vogel
Your information is safe with us

Niet goed? Geld terug!

Je krijgt 100% garantie. Je kunt de training 14 dagen GRATIS uitproberen. Bevalt het niet, dan hoef je niets te betalen. Geen vragen, alleen tevreden klanten.