Akasha Kronieken

reading van jouw Kronieken by Paula

Akasha Kronieken

De uitleg wat de Akasha Kronieken zijn, is niet super eenvoudig. De korte versie is dat het je "zielenbibliotheek" is. Echter het is zo veel meer. 


Mystici en wijzen hebben altijd volgehouden dat er een alles verbindend kosmisch veld bestaat. Deze Universele energie heeft vele namen: het Akasha-veld, Akasha Archief, de Wereldziel, het Nul-punt, in de Bijbel wordt het de ‘eeuwigheid’ genoemd, anderen noemen het ‘het collectieve onderbewustzijn’, Psi bank of de Akasha Kronieken.

Deze Akasha Kronieken kennen geen tijd of ruimte. Het is het universele en het permanente geheugen van het Universum. Niet alleen het kosmische verleden ligt erin besloten, het herbergt ook de aanzet tot wat nog komen gaat. Het bevat informatie uit ons verleden, heden en toekomst. Deze informatie kan te allen tijde worden opgeroepen. Het is een fijnstoffelijke energie, waaruit alles dat bestaat is ontstaan. Niet alleen wij mensen, maar ook de planeten, het universum, ons geheugen en de hele wereld. 


Akasha Energie

De Akasha energie ligt opgeslagen in de Kronieken en is altijd continue aanwezig en altijd te raadplegen voor iedereen. Er zijn sommige mensen zo gevoelig dat zij dit 'weten' de hele tijd in hun bewuste aanwezig is. Het horen van stemmen, zien van dingen die anderen niet zien. Veel mensen zijn hiervoor opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis en/of verdoofd met medicijnen die hun bewuste afvlakt.


Akasha is de oorsprong van onze werkelijkheid en tevens dat prachtige kosmische geheugen. Binnen dit gebeuren worden alle ervaringen, belevenissen, gedachten, daden van alles en iedereen opgeslagen. Voor iedereen te allen tijde toegankelijk, niets gaat er verloren. Iedereen heeft toegang tot deze kennis. In ons onderbewuste werken we er vaak mee.


De Akasha kronieken is het collectieve waar alle gedachten, emoties en gebeurtenissen van alle tijden op aarde tot op heden, worden opgeslagen. Ze zijn voor iedereen toegankelijk. Het wordt ook wel voorgesteld als een trillend web van energie waarbinnen alles en iedereen met elkaar in contact staat. Deze velden vormen een ‘spinnenweb van energie uitwisseling’ die alles met elkaar verbinden in het Universum. Ze controleren alles van cellulaire communicatie tot aan de werking van het brein, en ze kunnen gebruikt worden als onbeperkte brandstof, voor levitatie, buitenzintuiglijke waarneming, spirituele genezing en nog veel meer.


Misschien ben je bekend met mycelium: Een mycelium is een netwerk van schimmeldraden. Mycelia groeien vaak onder de grond, maar kunnen ook op andere ondergronden groeien, zoals in rottende boomstammen. Eén enkele spore kan al uitgroeien tot een mycelium. Uit het mycelium kunnen de vruchtlichamen van schimmels, zoals paddenstoelen, groeien.

Dit ‘onzichtbarenetwerk kun je vergelijken met de Akasha Kronieken. Normaal kun je het niet zien of ervaren, maar ga je dieper in jezelf graven dan zie je het, voel je het!

Het veld

Wij bevinden ons als mens met ons fysieke lichaam in de 3e dimensie. Ons denken is flexibeler en kan zich naar verleden en toekomst verplaatsen – een vorm van time travelling in feite – en dat komt omdat onze mind zich bevindt in de 4e dimensie. De Akasha Kronieken bevinden zich in de 5e dimensie, voorbij tijd en ruimte.

Ieder mens heeft een eigen energiesysteem. Dit is niet alleen lichamelijk, zoals de chemie van bloedsuikers, melkzuur en dergelijke. Je energiesysteem is ook je aura, het energieveld om je heen. Je meridianen en de energiepatronen van je lichaam zijn deel van dat energieveld. In dit eigen energieveld zit alle informatie van je vorige levens, je huidige leven en wat de toekomst je gaat brengen. Het zijn jouw Akasha Kronieken, opgeslagen in je ziel en daardoor eveneens in je aura aanwezig. Een geweldig mooi energiesysteem, die eerlijker is dan de mens soms wilt zijn.


Bij het doen van familieopstellingen maak ik ook gebruik van het veld. Voordat ik een opstelling doe maak ik contact met mijn eigen Akasha veld zodat ik kan "in-tunen".  Ik ben hiermee goed bekend.Wat is een Akasha reading?

Tijdens een Akasha Reading fungeer ik als een brug tussen jou en de Akasha Kronieken. Je kunt het Akasha veld zien als een kosmisch internet. Als Akasha Reader 'bel' ik in op het Akasha veld en verleen jou toegang, zodat jij jouw vragen kunt stellen. De antwoorden die je vanuit de Akasha Kronieken ontvangt, zijn altijd liefdevol en helemaal afgestemd op jou. Het ruime perspectief van de Akasha Kronieken geeft vaak nieuwe inzichten en mogelijkheden, maar ook praktische tips hoe je dit in je leven kunt integreren. Je wordt als het ware vanuit een verruimd perspectief begeleid in jouw groei hier op aarde. Het doel van een Akasha Reading is verruiming van je bewustzijn, zodat jij jezelf op optimale wijze op aarde kunt verwezenlijken. Een Akasha reading is dus een vorm van 'sparren met de Lichtwereld', die praktisch en toepasbaar is binnen jouw leven.


Hoe verloopt een Akasha reading?

De Akasha Kronieken Reading is live, telefonisch of online, je hoeft de deur niet persé uit! We praten eerst even met elkaar ter kennismaking en als jij er klaar voor bent, open ik de Akasha Kronieken voor je. Dit doe ik door middel van een gebed met daarin jouw volledige wettige naam. Vervolgens word je door de Akasha Kronieken uitgenodigd je vraag te stellen en lees ik jouw Akasha Kronieken voor je. De woorden, beelden, gevoelens die ik  voor je ontvang, geef ik direct aan je door.


Vraag je reading aan met de intentie dat je de juiste informatie zult krijgen die jou zal helpen met het groei- en bewustwordingsproces waar je nu aan toe bent. Hoe meer je dit oprecht verlangt, des te meer zal de reading op jouw energie aansluiten en je intentie ondersteunen. Een reading kan life changing voor je zijn, op alle niveaus.


De vraagstelling voor je Akasha Reading kun je als volgt formuleren:

 • Begin met het duidelijk omschrijven van je huidige probleem/situatie. Je vertelt wat er speelt en wat jou hierin raakt.
 • Je stelt de vraag/vragen die je bij de bovenstaande situatie hebt.
 • Vervolgens kun je evt. andere vragen stellen (bij een Akasha reading van 60 min). 

Meestal is er een bepaald thema dat als rode draad in de Akasha Kronieken Reading verweven is. Dit thema maakt de kern zichtbaar van wat nu voor jou belangrijk is. Doordat de Akasha reading geworteld is in het NU, is de informatie die je ontvangt meteen praktisch en toepasbaar binnen jouw leven. Dus hoewel je via de Akasha Reading de lichtwereld, het Akasha veld, raadpleegt voor een ruimer perspectief op jouw leven; gaat het uiteindelijk om jouw groei als mens, met 2 benen op de (moeder) aarde.


Dit zijn de ‘richtlijnen' om zoveel mogelijk uit jouw reading te halen:

 • Je kunt geen vragen stellen over iemand anders, wel over jouw relatie met diegene.
 • Laat je vraag niet gaan over wanneer, er worden geen voorspellingen gedaan.
 • De Akasha Kronieken ontnemen je nooit de vrijheid (en de wijsheid!) van het maken van je eigen keuzes! Vraag dus niet; moet ik dit of dat kiezen? Wel kun je vragen wat een bepaalde keuze voor je mogelijk maakt, met dit diepere inzicht maak jij vervolgens je eigen keuze.
 • Vragen die enkel met ja of nee te beantwoorden zijn, zijn niet behulpzaam.
 • Een Akasha Reading kan nooit een bezoek aan een arts vervangen, noch zal er medisch advies gegeven worden.
 • Een Akasha Reading wordt niet gegeven aan kinderen/jongeren onder de 18 jaar. Wel kun je als ouder een Akasha Reading aanvragen met de vraag hoe je jouw kind kunt ondersteunen op zijn/haar unieke levenspad.
 • Vermijd algemene vragen zoals ‘wat is mijn bestemming?’ Maak het specifiek, wat is de achtergrond van die vraag, dan krijg je de diepste en rijkste antwoorden.

Tips voor een optimale Reading.

 • Maak voor jezelf zo helder en specifiek mogelijk waar je meer inzicht in wilt ontvangen (zie bovenstaande tips). Schrijf het voor jezelf op. Dit is belangrijk om dit voorwerk te doen. Wie een oprechte, specifieke vraag stelt, krijgt de diepste en de rijkste antwoorden.
 • Stel vragen die betrekking hebben op wat, waarom of hoe van een situatie. Zoals ‘Wat kan ik van deze situatie leren?’ ‘Hoe kan ik er anders mee omgaan?’ of ‘Hoe kan ik mijn relatie met de ander verbeteren?’
 • Maak aantekeningen tijdens de Reading of neem haar op met je telefoon. De informatie die je ontvangt heeft meerdere lagen, wat maakt dat het prettig is om deze later terug te kunnen lezen/horen.

Kortom: Laat je vraag gaan over wat je daadwerkelijk na aan het hart ligt. Hoe preciezer en oprechter de vraag, hoe vervullende en bevredigender het antwoord zal zijn. 


Wanneer is een Akasha reading waardevol? 

 • Zit je in een moeilijke situatie en wil je hier een ruimer perspectief op, zodat je er anders mee om kunt gaan?
 • Wil je meer in contact komen met jezelf, wie jij ten diepste bent en wat jij nodig hebt om te groeien?
 • Moet je een belangrijke keuze maken en wil je hierover even 'sparren met de Lichtwereld'?
 • Merk je dat je steeds vastloopt in vergelijkbare situaties?
 • Heb je vragen waar je al lang(er) mee rond loopt?


Tot 22 november 2022 is de reading gratis. Daarna kost een reading € 59,=. De reading geef ik het liefste live in Apeldoorn.

Ja, ik wil een Akasha reading by Paula

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.
Your information is safe with us