Doe dit zelf

Boeken | Cursussen

Als professioneel coach en hypnotherapeut heb ik veel kennis en technieken opgebouwd. Hiermee help ik jou jezelf te helpen!


Veel dingen die ik tijdens mijn sessie bespreek of met de mensen doe, kun jij zelf ook. Ook helpt het als je zelf bepaalde kennis of vaardigheden opdoet. Jij bent net als ik een mens van de soort Homo Sapiens. Dat betekent dat alle technieken en kennis in de wereld op diezelfde mens wordt toegepast. De ene manier zal jou meer aanspreken dan de andere en dat is helemaal ok.


Hieronder heb ik een aantal dingen voor jou klaargezet waar jij je voordeel mee kunt doen.

Boeken

ISYC wandelcoaching

In mijn sessies spreek ik regelmatig over het bewuste deel en het onbewuste deel van jou. Ik spreek over hoe je als kind op deze aarde komt, wat je allemaal leert, hoe je leert en hoe het je persoonlijkheid vormt. De volgende boeken geven je een goed beeld van hoe e.e.a. werkt en zullen je inspireren. Als je op een link klikt, dan opent deze in een nieuwe tab.


  • Het slimme onbewuste van Ap Dijksterhuis. Klik voor het boek of e-book.
  • Sapiens, een kleine geschiedenis van de mensheid. Klik voor het boek of e-book.
  • Breek je vrij! van Edwin Selij. Klik voor het boek of e-book.
  • Lezen, weten en niet vergeten van Mark Tiggelaar. Klik voor het boek of e-book

Cursussen van derden