Familieopstellingen

Aanmelden

Aanmelden

Is een van het volgende op jou van toepassing:

  • Ik wil een vraag inbrengen?
  • Ik wil een opstelling van nabij meemaken en/of een representant zijn.

Dan ben je welkom op een opstelling. 


De opstelling wordt gedaan in een ruimte waar het zogenaamde 'fenomenologisch veld' zich opent. Dit is een energetisch veld waarmee we allemaal verbonden zijn. De opstelling wordt geleid door de opsteller. De persoon die de vraag inbrengt is de vraagsteller. Voor de opstelling zijn representanten nodig. Deze mensen worden gekozen uit het overige publiek. De mensen die niet nodig zijn voor de opstelling, blijven het veld steunen. Het kan zijn dat gedurende de opstelling extra elementen nodig zijn waarvoor extra representanten worden ingezet. Een en ander is afhankelijk van de vraag die gesteld wordt en wat het veld laat zien. 


We zijn altijd op zoek naar representanten om de opstelling tot een succes te maken. Vul daarom graag onderstaande formulier in.


In een familieopstellingsdag of workshop kan vanwege de tijd een beperkt aantal vraagstellers aan bod komen. Als je een vraagsteller bent, dan vragen we je een intakeformulier in te vullen. Daarvoor is het van belang om je vraag goed duidelijk te hebben en zo veel mogelijk informatie en antwoorden kan helpen een goede keuze voor de dag te maken.


Kosten per middag/avond inclusief koffie en thee te voldoen per Tikkie of contant.:

  • € 69,- voor een vraagsteller en € 39,- voor een representant 

Patiënten van het Therapeuticum De Es hebben een speciaal tarief:

  • € 49,- voor een vraagsteller en € 25,- voor een representant. 

Aanmeldformulier

Vraagsteller

Ik heb een vraag
Ik heb een verlangen
Het levert me iets op