Familieopstellingen

Aanmelden als representant

Representanten gezocht:
voor als je wèl mee wil doen in een opstelling, maar geen vraag hebt.


Wil je wel mee doen met een opstelling, maar heb je geen (actieve) vraag? Ook dan zoeken wij jou! 


Als representant in een opstelling kun je anderen helpen bij hun vraag. Echter als jij mee doet als representant wordt er ook wat in jou geraakt! Je bent er namelijk niet toevallig


Wat vragen we van jou? Je inzet, dat je er bent. En die kun je kenbaar maken door je in te schrijven! Plannen we dan een (grote) familieopstelling, dan mailen we jou ook of je wilt komen als representant. Een representant betaalt veel minder dan een vraagsteller (als patiënt(e) van Therapeuticum de Es € 25 en anders €39).

JA, ik meld mij aan!

De opstelling

De opstelling wordt gedaan in een ruimte waar het zogenaamde 'fenomenologisch veld' zich opent. Dit is een energetisch veld waarmee we allemaal verbonden zijn. De opstelling wordt geleid door de opsteller. De persoon die de vraag inbrengt is de vraagsteller. Voor de opstelling zijn representanten nodig. Deze mensen worden gekozen uit het overige publiek. De mensen die niet nodig zijn voor de opstelling, blijven het veld steunen. Het kan zijn dat gedurende de opstelling extra elementen nodig zijn waarvoor extra representanten worden ingezet.


Binnen een opstelling worden geen echte familieleden gebruik als representant. Bij voorkeur hebben representanten geen voorkennis van de persoonlijke situatie zodat zij zo goed mogelijk reageren op het fenomenologische veld. Voorkennis zorgt ervoor dat mensen uit hun gevoel en in hun hoofd kunnen gaan zitten. Dat is onwenselijk.

Aanmeldformulier Representant

Vraagsteller

Ik heb een vraag
Ik heb een verlangen
Het levert me iets op