Video Aspect Ratio: 4:1

Coaching en HypnoCoaching

Jij bepaalt wat jij wilt.

Ga direct naar jouw voorkeur

Coaching

Direct naar Coaching

HypnoCoaching

Direct naar HypnoCoaching

Coaching

Coaching is gericht op de toekomst. Jij kunt alleen maar vooruit in de tijd vanaf het moment dat we NU noemen. Daarbij neem je jouw ervaringen, overtuigingen en patronen die je hebt, mee in elk moment dat je gaat tegenkomen. Met sommige zaken moeten we iets omdat die jou nu belemmeren in wat je wilt bereiken. Ervaringen die alle goeds en geluk brengen moeten vooral voor je blijven werken.


Er zijn vele vormen van coaching. Coach is op dit moment geen beschermd beroep. Iedereen kan zich coach noemen. Gelukkig zijn er steeds meer opleidingen beschikbaar waardoor een coach over een gedegen achtergrond kan beschikken. Ik heb zo'n geaccrediteerde opleiding tot professioneel coach afgerond waardoor ik over een uitgebreid palet aan kennis en technieken beschik.


Mijn coaching heeft de kenmerken van:

  • Holisme
  • Mind coaching
  • Life coaching


Holisme

Met een holistische blik neem ik het geheel van jou in ogenschouw. Je bent niet puur lichaam, je bent ook gevoel en geest. Deze werken samen. In het holisme beschouwen we 4 lichamen: fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch/spiritueel. Je kent zelf genoeg voorbeelden waarop het een de ander beïnvloed. Bijvoorbeeld: Een angstgedachte (mentaal) kan je bang (emotie) maken en vervolgens fysieke klachten veroorzaken. Een onbalans in je energie kan je lichaam gevoelig maken en zou je 'zomaar' eczeem kunnen hebben.


Mindset coaching

Jouw brein, jouw hersenen beginnen al te groeien en te ontwikkelen terwijl je nog in de buik van je moeder zit. Die ontwikkeling gaat snel en staat nooit stil. Tot aan je dood zal je brein blijven veranderen. Er komen dan nog steeds nieuwe hersencellen bij en er zullen ook nog steeds nieuwe verbindingen tussen die cellen worden gemaakt of afgebroken. Die verbindingen representeren jouw ervaringen en zorgen voor hoe jij over de wereld om je heen en over jezelf denkt en dat bepaalt jouw gedrag. Begrip van dit alles zorgt ervoor dat je jouw huidige gedrag, of uit jouw verleden kunt begrijpen, maar ook kunt gaan veranderen in gewenst gedrag! Hiermee help ik jou.


Life coaching

Life coaching richt zich op de vragen: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Met deze werkwijze komen we achter jouw verlangens en behoeftes. Door te onderzoeken wat je kunt en wat je tegenhoudt kan er een plan gemaakt worden dat jou richting je doel brengt. Je begrijpt nu waarschijnlijk ook dat het belangrijk is om jouw mindset daarbij te betrekken. Vandaar dat ik Life coaching combineer met Mindset coaching.


Coaching kun je op veel verschillende manieren doen. Los van de vele technieken waaruit ik kan kiezen om jou mee te helpen, is ook de vorm van persoonlijke voorkeur. 

Ik bied de volgende vormen van coaching aan:

  • Online coaching
  • Wandel coaching
  • Praktijk coaching


Online coaching

Tegenwoordig geef ik ook steeds meer online coaching via een remote verbinding op locaties die goed bij jou passen en op momenten die jou goed uitkomen. Daarvoor kunnen we van verschillende middelen gebruik maken zoals: Zoom, Teams, Facetime, etc.


Wandel coaching

De wandel coaching is zeer geschikt om de rust van een natuurlijke omgeving te ervaren. De Veluwe waar mijn praktijk is, is daarvoor zeer geschikt. Ook is lopen een goede manier om het brein te stimuleren en energie te krijgen.


Praktijk coaching

De praktijk coaching is coaching in een van mijn mijn praktijklocaties in Apeldoorn of Beekbergen. Ook hier zijn we in elkaars nabijheid en kan ik je heel goed begeleiden.

50%
Nog heel even en we spreken elkaar!
GRATIS kennismakingsgesprek

HypnoCoaching

HypnoCoaching is de combinatie van coaching en hypnotherapie. Ik ben ook hypnotherapeut en daarmee heb ik mooie vaardigheden om jou ook te kunnen helpen met problemen uit het verleden die jou nu dwars zitten. Als professioneel coach beschik ik ook al over verschillende technieken om bepaalde zaken uit het verleden 'op te lossen' zodat je verder kunt, maar nu kunnen we sneller naar onderliggende problemen gaan en die oplossen.


Hiervoor maak ik gebruik van hypnose. Hypnose is leuk en ontspannend. Je gaat elke dag al in hypnose, ook al heb je dat misschien niet door. Dat maakt hypnose dus heel erg krachtig, omdat je het al doet.


Hypnose is leuk en ontspannend. Je gaat elke dag al in hypnose, ook al heb je dat misschien niet door.

Besef maar eens dat je een lichaam hebt dat al een ontwikkeling heeft doorgemaakt van vele miljoenen jaren en een brein dat een mega BIO-computer is. Je beschikt over een stuk gereedschap dat we het onbewuste noemen dat elk moment van de dag alles voor jou doet! Met hypnose komen we gemakkelijker in contact met jouw onbewuste en kun je dingen veranderen die jij wilt veranderen zodat jouw leven anders gaat verlopen.


HypnoCoaching kun je op veel verschillende manieren doen. Los van de vele technieken waaruit ik kan kiezen om jou mee te helpen, is ook de vorm van persoonlijke voorkeur. 

Ik bied de volgende vormen van HypnoCoaching aan:

  • Online HypnoCoaching
  • Praktijk HypnoCoaching


Online HypnoCoaching

Ook HypnoCoaching geef ik steeds meer online via een remote verbinding op locaties die goed bij jou passen en op momenten die jou goed uitkomen. Daarvoor kunnen we van verschillende middelen gebruik maken zoals: Zoom, Teams, Facetime, etc.


Praktijk HypnoCoaching

De praktijk HypnoCoaching vindt plaats in een van mijn mijn praktijklocaties in Apeldoorn of Beekbergen. Ook hier zijn we in elkaars nabijheid en kan ik je heel goed begeleiden.

50%
Nog heel even en we spreken elkaar!
GRATIS kennismaking

Als je jouw besluit al genomen hebt

En je na het lezen van deze informatie overtuigd bent dat ík je kan helpen of omdat we reeds met elkaar hebben gesproken, dan kun je natuurlijk nu meteen actie ondernemen.