Versoepel stroeve communicatie!

Kan jij omgaan met feedback?

Hoe communiceer je eigenlijk?

Communicatie is een vak, maar je doet het van nature. We communiceren allemaal, maar soms lijken je woorden te stagneren, kom je er niet meer uit of wordt je totaal verkeerd begrepen. Daarnaast heeft communicatie meerdere kanten, Er is altijd een zender en een ontvanger. Maar begrijpen zij elkaar altijd even goed?


Communicatie kom je tegen in zoveel vormen en in zo veel situaties. Als je een nieuw bedrijf binnenstapt krijg je te maken met zoveel nieuwe mensen en functies en de relatie die je met die personen hebt. Hoe communiceer je gepast en hoe pak je zoiets eigenlijk aan?

Wat als je door die blik niet meer uit je woorden komt? Wat nou als alle ogen op je gericht staan en je begint te stamelen? Of weet je nog die ene keer dat je feedback ontving en je je ging verdedigen? 


Ik leer elke keer opnieuw en beter te communiceren. Tijdens mijn werk in de ICT en als projectleider, met mijn kinderen in alle fases van hun leven en natuurlijk met mijn vrouw. Daarnaast communiceert de rest van de wereld ook met mij...

Goed communiceren, zodat de ontvanger je begrijpt is zo makkelijk nog niet. Wil je leren de juiste boodschap over te brengen? En feedback op te pakken zoals het bedoelt is?

null


   

null

Sinds ik begrijp hoe ik als mens in elkaar zit, gaat het gewoon lekker!

  In mijn online-training leer ik je over hoe jij als mens functioneert, welke mogelijkheden je hebt, maar vooral ook waar je voor moet opletten! In de training zie je video's, krijg je opdrachten zodat jij persoonlijk de inzichten en vaardigheden vergroot en nog veel meer.


  • In deze modules leer je alles wat je nodig hebt over jezelf voor een goede communicatie.
  • Duidelijke uitleg in begrijpelijke taal.
  • Oefeningen zodat je ook ervaart hoe het is. Je leert tenslotte door te doen.
  • Je krijgt vertrouwen in het voeren van gesprekken, persoonlijk en zakelijk.
  • Als je feedback moet geven, dan weet je nu precies wat je moet doen.
 • Vergemakkelijk je leven, start de training!

Velen gingen je voor. Hier is hun mening!

Had ik deze training maar op school gehad.

vrouw coaching help training
Sara uit Nijmegen

Ik heb nu zoveel meer zelfvertrouwen tijdens gesprekken.

Karen uit Deventer 

Als een gesprek nu even niet loopt, weet ik precies wat ik kan doen en het werkt!

communicatie training coaching man
Jason uit Arnhem

Leren waar en wanneer jij wil

Het grote voordeel van deze online-training is dat jij kan bepalen waar en wanneer je hieraan wilt werken. Je kiest je eigen omgeving, daar waar jij je het prettigst voelt.

De training is modulair opgezet. Kies zelf in welk tempo je de training volgt. Zo is de training helemaal op jou afgestemd.

Basiskennis

De training is opgezet volgens de SMILE-methode. Daarmee krijg je inzichten waar je verder mee kunt in je leven. Je krijgt de nodige informatie aangereikt zodat je vanuit je mens-zijn volop kunt communiceren.

Online Q&A

Als je gedurende de training vragen heb, dan kun je je vragen aan mij stellen. Ik zal je hier persoonlijk antwoord geven.