Voor Trainingen
Over Dirk Voet

Dirk Voet

Dirk Voet

Mijn naam is Dirk Voet en ik ben de drijvende kracht achter "I See You Coaching & Training". Ik ben inmiddels over de 50, ben getrouwd en heb 4 kinderen waarvan één is overleden als baby. Ik heb de verschillende traditionele dingen gedaan, zoals school, universiteit, werken in loondienst, kinderen, huis, sociaal leven, zelfstandig ondernemer, etc.


Kantelpunt

Op een zeker moment in mijn leven kreeg ik van moeder natuur de spreekwoordelijke ‘schop onder mijn kont’. Mijn gezinssituatie werd erg complex en ik kreeg te maken met zaken waar ik niet mee om kon gaan. Ik ontdekte dat ik mijn eigen leven op orde moest krijgen, mijn vrouw was herstellende van een ernstig ongeval en een van mijn kinderen vroeg aandacht op een wijze waar ik niet op voorbereid was.

 

Ik ging allerlei dingen onderzoeken voor mezelf en van het leven. Het viel me op dat veel mensen van 30 tot 60 jaar een groot deel van hun leven niet gelukkig zijn met het leven dat ze leiden. Daarnaast hebben steeds meer mensen op jongere leeftijd (18-30 jaar) te maken met depressies, stress en burn-outs. Ze hebben geleerd om zich aan te passen aan de maatschappij, maar niet hoe ze om kunnen gaan met hun ervaringen, behoeftes en emoties als mens. Mensen raken steeds verder verwijderd van wie ze zelf zijn en verliezen de verbinding met zichzelf.


We leren op school niet hoe we hieraan sturing kunnen geven. Ik vind het zo zonde als je een groot deel van je leven leeft zonder deze kennis. Waarom leren jonge mensen niet al vroeg hoe je als mens gelukkig en gezond kunt opgroeien en leven? Dan heb je een basis waarmee kinderen dit voorbeeld krijgen en nog eerder in dit proces geraken.

Gezondheid en holisme

In de periode van het kantelpunt had ik te maken met een stukje ontevredenheid over mijn lichaam qua uiterlijk en conditie. Om dat te veranderen bleek een andere mindset en inzicht in voeding en beweging nodig te zijn. Ik ervoer stress en fysieke klachten die voortkomen uit onverwerkte emoties en overtuigingen die ik in de loop van mijn leven heb opgebouwd. Het doorleven van mijn oude emoties en verandering van mindset was de sleutel om dit aan te pakken. Daarna had het trainen van mijn lichaam pas een positief effect.


Spirituele groei en heling

Ik had moeite om te begrijpen wat ik in het leven wilde bereiken. Mijn patronen, overtuigingen en het ontbreken van overzicht maakten dat ik dag in dag uit ‘mijn ding’ deed, maar niet het gevoel had dat ik leefde en ergens naartoe aan het werken was. Ik miste zingeving in mijn leven. Hierdoor ben ik aan de slag gegaan met het verwerken van oude emoties, (zelf)reflectie, coaching en therapie d.m.v. ayahuasca en truffel ceremonies.

 

Professionele coaching, hypnotherapie, NLP en training

Ik begon mezelf op te leiden in verschillende vormen van coaching door een opleiding tot professioneel coach. Gevolgd door mindfulness, holisme, hypnotherapie, NLP etc. Ik ontdekte een rode draad in mijn leven waarbij ik mensen inspireer, train en begeleid: mijn studie als student assistent, werkcarrière waarbij ik junioren op sleeptouw nam, leider en teamleider bij scouting (voor de leeftijden scouts (10-15) en explorers (16-18)), mijn werk als consultant en projectleider in de ICT en tenslotte in mijn coachbedrijf I See You Coaching.


Ik houd ervan om met mensen te werken en hen te laten groeien. Dit doe ik door (vooral jonge) mensen te trainen en te begeleiden om met mens-zijn en ervaringen in het leven om te kunnen gaan. Op die manier kunnen ook hun kinderen hiervan profiteren. Dan ontstaat vanzelf die wereld waarin we gelukkig en gezond leven en elkaar, dier en natuur met respect behandelen.


Bewustwording en verantwoordelijkheid

Zonder bewustwording van mijn situatie had ik niet kunnen werken aan het inzicht en overzicht dat ik zo nodig had. Die bewustwording heeft geleid tot het nemen van mijn verantwoordelijkheid voor mijn leven.


Alleen ik kan mijn leven echt veranderen.


Naast de wijsheid door de dynamieken van 50+ jaar levenservaring, vaderschap van 4 prachtige kinderen en een lieve steunvolle vrouw, is Dirk continu op zoek naar groei en mogelijkheden om meer uit het leven te halen.
Senior coach bij 60 coaches en 350 deelnemers
Coaching NLP Practitioner Intensive bij Mabel en Loran
Coaching NLP Practitioner Intensive bij Yardo
Plezier met coachen
Fobien en angsten 
Demo tijdens een training

Een greep uit de certificeringen van Dirk Voet

(h)NLP trainer

Dirk Voet is een ABNLP gecertificeerd (h)NLP Practitioner en (h)NLP Master Practitioner trainer.

NLP, familieopstellingen en Systemisch werk

Dirk is NLP Master Practitioner en opgeleid in familieopstellingen en systemisch werk.

Professioneel Coach

Dirk Voet is opgeleid tot NOBCO Professioneel Coach met extra aandacht voor Burn-out.

Hypnotherapeut

Dirk Voet is tevens opgeleid tot hypnotherapeut.