Paula de Jonge

Maak kennis met mij

Wie ben ik?

Ik ben (dus) Paula de Jonge, begin 50, moeder van (systemisch) 6 kinderen en oma van 1. In mijn dagelijks leven werk ik 3 dagen in de week als doktersassistente. Daarvoor heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij het Rode Kruis en het SIGMA. Van origine kom ik uit de grafische wereld, echter de "drang" om mensen te begeleiden en te helpen kon ik niet langer ontkennen en heb ik de grafische beroepswereld los gelaten. 

Sinds Dirk en ik bezig zijn met NLP, Familieopstellingen, Akasha etc is er harmonie in het gezin. Door mijn eigen binnenwereld te onderzoeken, begrijpen en omarmen heb ik veel meer verbinding met mijn gezin.

White Time en Akasha Kronieken

Graag werk ik met (positieve, helende) energie. Van vroeger wist ik dat ik eea kon "zien" en kon voelen. Echter ergens na mijn pubertijd heb ik aan mijn eigen vermogens geen aandacht meer gegeven.

Het onderwerp "Spiritualiteit" ben ik altijd interessant blijven vinden. Mijn moeder was een bekend astrologe en zij bracht ook helers en zieners thuis en had in die kringen interessante vrienden. We leerden thuis onder andere dat je aura's kon voelen met je handen. Ik kon ze ook zien, maar met dat kunnen heb ik daarna een hele tijd niets meer mee gedaan. Pendelen deed ik in mijn pubertijd veel, tot ergernis van mijn wiskunde leraar: ik had een 6,5 voor een multiple choice repetitie bij elkaar gependeld :) 


Pas op latere leeftijd merkte ik dat ik "energie" in mijn handen had en ik wist niet hoe ik deze moest gebruiken. Daarom heb ik via White Time-cursussen dit beter onder de knie gekregen. Via mijn handen kan ik nu mensen "een stoot energie" geven en op deze manier helpen hel(p)en.

 

Mijn interesses gingen verder en ik ben een Akasha Kronieken -cursus gaan doen. Nu kan ik meer dingen zien en meer voelen wat van de ander is en daarmee de ander helpen. Hierbij is de intentie erg belangrijk: ik doe dit met onvoorwaardelijke liefde. Het mooiste wat er is!


NLP Practitioner en NLP Master Practitioner

Omdat Spiritualiteit nooit aan mijn aandacht is ontsnapt, vond ik het op een gegeven moment tijd voor Persoonlijke Ontwikkeling. Via Dirk kwam ik terecht bij NLP. Er ging een wereld voor mij open! Wat prachtig om de opleidingen te doen, wat een reis heb ik daar gemaakt. Het heeft vele deuren naar mijzelf geopend. 


Daarnaast heb ik, samen met Dirk, ook een NLP Master Practitioner opleiding mogen coachen. Het coachen van de deelnemers is zó fijn om te doen, het begeleiden op hun reis en de verbinding met hen en mijn mede-coaches is bijzonder (fascinerend!) leuk en fijn om mee te maken. De impact die het op mensen heeft, is om ontzag voor te hebben. 


Inmiddels hebben we al een aantal keren de hNLP Practitioner opleiding gegeven. Op dit moment ben ik ook in opleiding om (h)NLP trainer te worden en hoop in 2024 gecertificeerd te worden.

Familieopstellingen

Door de NLP-ervaring kwam ik aan aanraking met Familieopstellingen. Wat is dat magisch! Je kunt eigenlijk alles wel opstellen. Mijn bijzondere interesse is het opstellen van ziektes en symptomen. Dirk en ik organiseren opstellingen in Therapeuticum de Es. Wil je een vraag in brengen of als representant staan, geef je dan op via deze website.Achter de LiveStream
NLP Practitioner Master Certificering
Coachen tijdens de opleiding

Wat doe ik bij I See You Coaching?

Samen met Dirk organiseer ik Familieopstellingen. Daarnaast doe ik Akasha Kronieken readings bij mensen en te zijner tijd ga ik ook meer coaching-gesprekken doen met cliënten. 

Binnenkort organiseert I See You Coaching (& Training) ook (NLP-)trainingen, hierbij assisteer ik.